Reacties

" Toen mijn levenspartner overleed,kwam meteen het idee bij mij op om alles vast te leggen,zodat ik er later een mooi herinneringsalbum van zou kunnen maken.Ik wilde daarom ook veel foto's hebben,niet alleen van de uitvaart zelf,maar ook van de opbaring. Bij doopfeesten,bruiloften en andere belangrijke momenten in het leven worden ook foto's gemaakt, waarom niet bij een overlijden?  

Ik besloot Marijke Keijser te vragen. Het zijn prachtige foto's geworden, met liefde en respect gemaakt en van professionele kwaliteit. Ik ben blij dat ik het zo gedaan heb "

 

" Complimenten voor de gehele fotoreportage,prachtige foto's en heel sfeervol"

 

" Net twee prachtige fotoboeken gekregen. Een klein boekje voor de kinderen. En een groot fotoboek voor ons en de rest van de familie. Wat één van de zwaarste dagen uit ons leven was, is op een prachtige manier vast gelegd. Dankbaar ben ik voor deze mooie eerbiedige herinnering aan een heftige dag met een lach en een hoop tranen. Ik ben ontzettend blij dat wij voor een uitvaartfotografe hebben gekozen ! Deze mooie foto's kunnen wij nog vaak bewonderen in ons verwerkingsproces"

 

Publiceren op LinkedIn
Delen op Facebook
Tweet deze webpagina
deel dit op: